dimecres, 3 d’octubre del 2012

El Grup Municipal d'ICV-EUiA del districte de Sant Martí defensarà la construcció d'un Casal de Joves per al jovent del barri del Poblenou

El Grup Municipal d'ICV-EUiA del districte de Sant Martí defensarà demà al Ple de l'ajuntament del districte la construcció d'un Casal de Joves per al jovent del barri del Poblenou.

"Pensem que calen programes i projectes per adolescents que fomentin la seva participació social i cultural però, si no es fan efectius, en realitat el que fomentaran serà la desafecció dels joves envers la política

No podem oblidar la continuïtat institucional d'aquest Ajuntament alhora de relacionar-se amb les entitats juvenils. Hi ha hagut un procés participatiu amb els joves i s'ha pactat un equipament.

Col•locats a una banda de la taula del pacte, els joves no han canviat. Qui ha canviat? La titularitat del govern de la ciutat. I els nois i noies dels nostres barris poden sentir ara que són moneda de canvi en l'alternança municipal.

Però no és només una reivindicació juvenil. És una reivindicació de les veïnes i veïns del barri que han plasmat en un document la voluntat de "Rehabilitar l’edifici (antiga Granota) per al Casal de Joves al carrer Pallars". Per això, aquest grup municipal de ICV-EUiA està convençut que la reivindicació expressa el desig de les nostres veïnes i veïns, joves i grans."

Casal de Joves del Poblenou per al jovent de l'històric barri del districte  ja!
 
 
                                                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada