diumenge, 4 de novembre del 2012

Alternativa Jove Sant Martí cridem a donar suport a la Flor de Maig del Poblenou

Alternativa Jove-joves d'EUiA Sant Martí, donem suport al projecte de la Flor de Maig del Poblenou i ens reafirmem en la nostra intenció de participar activament del projecte.

Per tant animem a tothom a signar el següent text de suport a la Flor de Maig:

Les persones sotasignades atorguem el nostre suport al procés de recuperació veïnal de “La Flor de Maig” iniciat a mitjans del mes d’octubre del 2012 i SOL•LICITEM:

• Que l’Administració, prenent en compte el valor històric de l’edifici, el significat que aquest té en la memòria col•lectiva del Poblenou, i el projecte que s’està duent a terme en aquest des que ha estat recuperat, porti a terme les mesures que siguin oportunes per garantir que “La Flor de Maig” segueixi sent un espai utilitzat per les persones i entitats del Poblenou sota un model de gestió autònom, complint amb el compromís adquirit pel consistori l’any 1979.

• Que les autoritats judicials no criminalitzin una acció veïnal que disposa d’un ampli suport social i veïnal al Poblenou.
   
Per donar suport a aquesta carta has de fer clik aquí: Suport Flor de Maig

També pots signar personalment a la Flor de Maig cada dia a partir de les 18:00h.

Mes informació sobre la Flor de Maig: Flor de Maig del Poblenou





A l’Administració i les autoritats judicials: Que “La Flor de Maig” segueixi sent per les persones/entitats del Poblenou

#Suportflordemaig


Alternativa Jove de Sant Martí

-Organitzem la resposta-







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada