dilluns, 24 de setembre del 2012

Alternativa Jove crida a participar en les mobilitzacions del 25S

Alternativa Jove-Joves d’EUiA donem suport a les mobilitzacions que se celebraran demà dimarts, 25 de setembre, a diverses ciutats de l’estat sota el lema ‘Envolta el Congrés’, i fem una crida a tota la ciutadania a acudir de forma massiva i pacífica a les diferents convocatòries per deixar ben clar als governs català i espanyol que no acceptem les seves polítiques, que estan destrossant les nostres vides i el nostre futur.
 
Així mateix, Alternativa Jove volem denunciar l’escalada de “repressió preventiva” que el Ministeri de l’Interior està perpetrant contra els organitzadors d’aquesta mobilització. No és acceptable que es detingui a manifestants per portar una pancarta que no agrada al règim, com tampoc ho és identificar i encausar a persones per participar en una assemblea. Aquestes accions policials predemocràtiques ens alarmen i ens confirmen que el govern del PP està disposat a tensar la llei fins el límit per aconseguir reprimir la indignació popular.

Per últim, fem una crida a les organitzacions i moviments de l’esquerra social i política catalana, així com de la resta de l’Estat espanyol, a articular sense demora un front comú contra les polítiques neoliberals dictades per la UE, l’FMI i el BCE, aplicades per CiU a Catalunya i pel PSOE abans i el PP ara a l’estat. Cal enfortir la mobilització, sí, però també crear les aliances i el programa alternatiu que ens permeti treure del poder als ‘retalladors’ i construir un país just i democràtic.

Més informació sobre les convocatòries del 25S a:




                                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada